Move/Switch Workspace not saved

Post bugs here!

Move/Switch Workspace not saved

Postby kevinotton » Wed Jan 18, 2017 11:27 am

Changes to the workspace are not saved and need to be set on every restart of the program

Kevin
kevinotton
 
Posts: 38
Joined: Thu May 15, 2014 8:18 am
Location: Needham Market, Suffolk, UK

Re: Move/Switch Workspace not saved

Postby kevinotton » Thu Mar 02, 2017 11:33 am

I still have this issue
kevinotton
 
Posts: 38
Joined: Thu May 15, 2014 8:18 am
Location: Needham Market, Suffolk, UK

Re: Move/Switch Workspace not saved

Postby support » Fri Apr 14, 2017 7:57 am

We just fixed it in the latest version, download the latest version please.
support
 
Posts: 346
Joined: Sat Apr 27, 2013 9:22 am


Return to Bug Report

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron